Reset Password

F.A.Q.

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις.

Όλα τα διαμερίσματά μας ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές ποιότητας. Επιπλέον στην ιστοσελίδα κάθε διαμερίσματος θα βρείτε την πλήρη περιγραφή του εξοπλισμού του.

Όχι, θα βρείτε στο διαμέρισμά σας όλα τα σεντόνια και τις πετσέτες που χρειάζονται για τη διαμονή σας.

Όλα τα διαμερίσματα μας έχουν ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ σε ορισμένα από αυτά και με καλώδιο έθερνετ. Δεν παρέχουμε υπολογιστή, Αν θέλετε να συνδεθείτε στο ίντερνετ, πρέπει να έχετε δικό σας υπολογιστή.

Σε όλα τα διαμερίσματά μας απαγορεύεται το κάπνισμα.

Τα κατοικίδια/ζώα δεν επιτρέπονται στα διαμερίσματα. Θα χρεωθεί τουλάχιστον 300,00 ευρώ εάν η υπηρεσία καθαρισμού αποφασίσει ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κατοικίδια/ζώα βρισκόταν στο κατάλυμα ενοικίασης.

Βεβαίως και μπορείτε! Σε όλα τα διαμερίσματά μας θα βρείτε όλα τα απαραίτητα σκεύη για να μαγειρέψετε

Δεν έχει σαμπουάν ούτε σφουγγάρι. Έχει όμως σαπούνι και χαρτί υγείας.

Το διαμέρισμα θα έχει καθαριστεί πριν την άφιξή σας. Επιπλέον, στο διαμέρισμα θα βρείτε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να το καθαρίσετε κατά τη διάρκεια της παραμονής σας σε αυτό. Παρακαλείσθε να αφήσετε το διαμέρισμα όπως το βρήκατε.

Η καθαριότητα κατά τη διάρκεια των διακοπών ή του επαγγελματικού σας ταξιδιού δεν είναι καθόλου διασκεδαστικός! Εάν επιθυμείτε περισσότερους από έναν τελικούς καθαρισμούς, απλώς ζητήστε το. Κοστίζει όσο και η τελική υπηρεσία καθαρισμού του διαμερίσματός σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε αυτήν την υπηρεσία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, ακόμη και αν δεν την έχετε κρατήσει εκ των προτέρων.

Αυτό σημαίνει να αδειάσετε τους κάδους απορριμμάτων, να πλύνετε και να βάλετε στη θέση τους τα πιάτα και να καθαρίσετε το πάτωμα. Παρακαλείσθε να δείξετε την απαιτούμενη προσοχή ώστε να μην κάνετε ζημιές.

Αν οι δαπάνες θέρμανσης βαρύνουν εσάς, ένας μετρητής που συνήθως βρίσκετε στην είσοδο του διαμερίσματος, δείχνει την κατανάλωση για όσο καιρό μένετε στο σπίτι. Το χειμώνα, υπό συνήθεις κλιματολογικές συνθήκες (περίπου 12°C), θα πρέπει να υπολογίζετε περίπου 1,5 με 3 ευρώ ημερησίως για να έχετε σε ένα μικρό διαμέρισμα όλη τη διάρκεια της μέρας 20 με 21°C.

Το πρωινό δεν περιλαμβάνεται στην τιμή;

Το CITYAPARTMENTS συνεργάζεται με ένα τοπικό κατάστημα ενοικίασης ποδηλάτων, το Citybikes.com που προτείνουν διάφορους τύπους ποδηλάτων σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές. Μη διστάσετε να κάνετε κράτηση για μια βόλτα με ποδήλατο στην πόλη για να εξερευνήσετε τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος της Θεσσαλονίκης.
Το CITYAPARTMENTS
επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο των συνεργατών του και προσθέτει νέες επιπλέον υπηρεσίες. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε την πλήρη λίστα των ειδικών προσφορών μας την ημέρα της άφιξής σας!

Αφού θα έχετε φτάσει στο διαμέρισμα θα μπορέσετε να εξοφλήσετε μόνο με μετρητά, πληρώνοντας σε ευρώ. Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να πληρώσετε μέσω της ιστοσελίδας μας πριν φτάσετε.

Όταν κατά την αναχώρησή σας θα μας επιστρέψετε τα κλειδιά, ο εκπρόσωπός μας θα ελέγξει το διαμέρισμα. Αν δε διαπιστώσει κάποια ζημία, θα σας επιστρέψει την εγγύηση αμέσως. Σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια ζημία (σπάσατε πιάτα, χαλάσατε κάποια ηλεκτρική συσκευή, χτυπήσατε κάποιο έπιπλο, σπάσατε καθρέπτη, λεκιάσατε τοίχους, απουσιάζει κάποιο αντικείμενο) το κόστος της επισκευής θα αφαιρεθεί από το ποσό της εγγύησης.

Είστε πίσω στο σπίτι, κουρασμένοι και πρέπει να παραδοθείτε με εκλεκτή τοπική κουζίνα; Το CITYAPARTMENTS προτείνει το [Roomervice] – μια τοπική εταιρεία για την παράδοση τοπικής κουζίνας εξαιρετικής ποιότητας, που προετοιμάζεται από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε! Δεν θα το μετανιώσετε!