Reset Password

Your search results

Οροι και Προϋποθέσεις

Η ώρα άφιξης είναι 2:00 μ.μ. ή αργότερα.

Προγραμματίστε το ταξίδι σας αναλόγως, καθώς η είσοδος δεν είναι διαθέσιμη έως ότου το διαμέρισμα καθαριστεί και ελεγχθεί πλήρως. Δεν επιτρέπεται το check in εκτός εάν ο λογαριασμός ενοικίασης έχει πληρωθεί εξ ολοκλήρου, συμπεριλαμβανομένων άλλων χρεώσεων. Ένας από τους εκπροσώπους μας θα σας καλωσορίσει στο διαμέρισμα και θα σας παραδώσει τα κλειδιά. Αυτό το άτομο θα σας παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το διαμέρισμα και την περιοχή. CITYAPARTMENTS παρέχει υπηρεσία υποδοχής / αναχώρησης μεταξύ 9:00 π.μ. και 18:00 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Για κάθε υπηρεσία πριν ή μετά από αυτό το χρονοδιάγραμμα, θα χρεωθείτε με επιπλέον ποσό 20 €.

Αναχώρηση: Η ώρα αναχώρησης είναι 11:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις καθώς πρέπει να έχουμε χρόνο να καθαρίσουμε και να ελέγξουμε όλα τα καταλύματα για τους επισκέπτες που φτάνουν. Το check-out αργά θα έχει ως αποτέλεσμα επιπλέον χρεώσεις στο λογαριασμό ενοικίασής σας ίσο με το μισό βράδυ. Πριν από την αναχώρησή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε συλλέξει όλα τα προσωπικά σας αντικείμενα. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει κάποιο από τα αντικείμενά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και τα αντικείμενα που βρέθηκαν θα σταλούν με την Fedex και θα συμπεριληφθεί 25,00 $ χρέωση διαχείρισης.Τέλος και λόγω των περιβαλλοντικών οδηγιών της Ε.Ε., σας παρακαλούμε να απενεργοποιήσετε όλες τις συσκευές και να τοποθετήσετε τα συστήματα κλιματισμού / θέρμανσης στη θέση απενεργοποίησης.

Υπηρεσία καθαρισμού:

Μια ομάδα καθαριότητας μεταχειρίζεται το σπίτι μετά την αναχώρησή σας. Τοποθετήστε τα απορρίμματα στα σκουπίδια και αφήστε τα όλα στην καθορισμένη περιοχή. Κάθε κατάλυμα ελέγχεται πριν από το check-in και μετά το check-out και ενδέχεται να χρεωθείτε εάν χρειάζεται απαιτητικός καθαρισμός.

Ώρες κοινής ησυχίας:

Σεβασμός των γειτόνων. Δεσμεύεστε να σέβεστε τις ώρες κοινής ησυχίας και να αποφεύγετε τις ενέργειες που βλάπτουν την ηρεμία των γειτόνων μεταξύ 22:30 και 8:30. Θα ήταν επίσης καλό να σέβεστε την ηρεμία μεταξύ 15:00 και 17:00 όταν οι άνθρωποι στην Ελλάδα συνήθως κοιμούνται.

Κατεστραμμένα ή αντικείμενα που λείπουν:

Αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη για τυχόν αντικείμενα που λείπουν από το ενοικιαζόμενο κατάλυμα ή έχουν υποστεί ζημιά λόγω κακής χρήσης, αμέλειας, κακής συμπεριφοράς ή άλλων ενεργειών κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Πάει κάτι στραβά;

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο διαμέρισμα, εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας πολλών συσκευών ή εάν θέλετε να επισημάνετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή στον αριθμό τηλεφώνου που θα σας παράσχουμε. Δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επισκευάσουμε σύντομα ό, τι είναι λάθος σύμφωνα με τις συνθήκες που αναφέρονται στην περιγραφή του σπιτιού.

Επιστρέψιμη εγγύηση:

Όταν επιστρέψετε τα κλειδιά κατά την αναχώρησή σας, θα ελέγξουμε την κατάσταση του διαμερίσματος. Εάν δεν σημειωθεί ζημιά ή φθορά, τότε η εγγύηση επιστρέφεται αμέσως. Σε περίπτωση φθοράς ή ζημιάς κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, το κόστος θα αφαιρεθεί ανάλογα. Στα παραδείγματα περιλαμβάνονται σπασμένα πιάτα, ζημιές σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό, κατεστραμμένα έπιπλα, σπασμένοι καθρέφτες, λερωμένοι τοίχοι, αντικείμενα που λείπουν κ.λπ.

Μακροχρόνιες ενοικιάσεις:

Κόστος θέρμανσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα: Ένα μέτρο από την κύρια είσοδο υποδηλώνει συνήθως την κατανάλωση θέρμανσης κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, υπό κανονικές συνθήκες (περίπου 12 ° C) θα πρέπει να περιμένετε να πληρώνετε 4-7 ευρώ την ημέρα για να θερμάνετε ένα διαμέρισμα μέσου μεγέθους στους 20-21 ° C (68-70 ° F) για την ημέρα.

Για λόγους ασφαλείας, το CITYAPARTMENTS διατηρεί πάντα το κύριο κλειδί του διαμερίσματος.

Εάν ο επισκέπτης έχει εμφανώς μη συμβατική συμπεριφορά ή παραβιάζει τους γενικούς όρους ηθικής, το CITYAPARTMENTS διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τη διαμονή. Μετά από σχετική ειδοποίηση, τα προσωπικά αντικείμενα του ενοικιαστή μεταφέρονται υπό κράτηση της CITYAPARTMENTS και παραμένουν στη διάθεση του ενοικιαστή για 30 ημέρες. Αντικείμενα χωρίς αξίωση θα δωρηθούν σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις μετά από τριάντα (30) ημέρες.